Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hungarian foot fetish site

Magyar lábfetisiszták oldala

Magyar lábfetisiszták oldala

A gárdista csaj lábbal veri ki

2010. március 29. - curt

Minden alkalommal, mikor "lebukik" egy magyar pornós és kiderül, hogy normális életet is képes élni, akkor médiacímlapra kerül, kivált esetben a mostani, miszerint a csaj (Müller Nikolett) épp a Magyar Gárda tagja és választási kampány hajrában "kiderül" róla ez-az.

Viszont arra kifejezetten jó, hogy felelevenítsük, milyen munkákon is dolgozott Niki - Candy művésznéven. Természetesen solo foot fetish jelenetet is vállalt, de van itt anál, footjob, és szinte minden ami szemnek ingere !

Itt több ezer kép a csajról > 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Egy pár foot fetish kép kollekció róla :
http://rapidshare.com/files/79077677/Candy_-_ddfprod_-_5994.rar
http://rapidshare.com/files/79079341/Candy_-_ddfprod_-_7963.rar

A végére annyit, hogy, habár itt a blogomon soha nem foglalkoztam politikával, de én a Jobbikra fogok szavazni, ha valaki ezek után a képek után dönt úgy, hogy nem szavaz rájuk, az eleve nem jött volna egy pornó blogra látogatóként. Aki nem így tenne és a képek befolyásolják a meghozatalban, vagy még gondolkozik és erős idegzettel bír, az kérem nézze meg ezt ezt és ezt és döntsön. Én személy szerint örülök, hogy nem csak Lendvai Ildikóról és Dávid Ibolyáról hallok.

A bejegyzés trackback címe:

https://footfet.blog.hu/api/trackback/id/tr131876585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2010.03.30. 02:26:35

Én soha nem is akartam,és soha nem is fogok egy olyan pártra szavazni,akik hatalomra kerülésük esetén be akarják zárni a TV2-t és az RTL Klubot,és még ki tudja,hogy milyen mocskos kis terveket szövögetnek titokba,hogy a kis hatalom éhes Morvai Krisztináról már ne is beszéljek,aki már arra készül,hogy kidobja a pártból Vona papát.

Mellesleg pedig kár a csajért,túl jó ahozz,hogy egy ilyen mocskos szervezetnek legyen a tagja,de most már őt is be kebelezte a hatalom éhes banda :(

csillafuck (törölt) · http://csillafuck.blog.hu/ 2010.04.02. 09:45:05

Na, megtaláltam a kedvenc blogom! És a csaj gyönyörű!

flippant 2010.04.03. 15:54:55

@Dyrtyho: Te is a piros bögrére hajtasz? Mennyit fizet a párt, bolsevik?
süti beállítások módosítása