Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hungarian foot fetish site

Magyar lábfetisiszták oldala

Magyar lábfetisiszták oldala

Újraindul a közösségi oldalunk !

2011. július 05. - curt

Régi NING.com-os közösségi oldalunk sajnos fizetőssé vált, a nagy siker miatt most megpróbálunk egy másikat beindítani.

Mivel manapság már szinte mindenki fent van Facebookon, lesz arra is lehetőség, hogy akár onnan csatlakozzatok a közösségi laphoz, de aki meg akarja őrizni anonimitását email címmel is regisztrálhat hozzánk. Az oldal nagy része sajnos még csak angolul elérhető, de ha sokan összejövünk nekiállok majd a magyarításának.

Az ingyenes verzióban lehetőség van kép és videó feltöltésre, csoportokhoz való csatlakozásra, valamint facebookhoz hasonlóan van egy üzenőfalunk is, ahová minden felhasználó szólhat, és kikerülnek az állapot frissítések, feltöltések is. Egyelőre az ingyenes változat csak 100 mb tárhelyet biztosít, tehát saját videót kérlek ne töltsetek fel, mert úgy gyorsan megtelünk, viszont youtube link, vagy fénykép az jöhet bátran.

Nagyon fontos, hogy az oldal teljesen anonim, azaz soha senki nem jön rá, hogy itt tag vagy, hacsak te nem akarod ezt megmutatni, és hozzákapcsolni a facebook adatlapodat. (erre is van lehetőség, de inkább ajánlom az ismeretlen e-mailes regisztrációt)

Gyertek csatlakozzatok ! Az oldal címe : hunfeet.grou.ps

 

A bejegyzés trackback címe:

https://footfet.blog.hu/api/trackback/id/tr643041522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása