Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hungarian foot fetish site

Magyar lábfetisiszták oldala

Magyar lábfetisiszták oldala

Weboldal ajánló: Footlovegirls.com

2019. május 22. - curt

Elhatároztam hogy minden hónapban bevállalok egy foot-fetish fizetős oldalt. Első találatom a címben szereplő német oldalra esett, ami abban különleges, hogy amatőr, de tényleg amatőr csajok olyan fotó sorozatait láthatjuk, amikor az utcáról esnek be. Sokszor egész nap rajtuk lévő cipő, szandál, csizma és zokni levételét fotózzák, és láthatjuk, sőt, komolyan mondom sokszor még érezzük is azt az isteni illatot, amit egy egész nap után érezhetünk barátnőnkkel, mikor mondjuk mezítláb van a kedvenc kis bőrcipőjében. Sok tini csaj jön így fotózásra, ezek közül válogattam egy jó nagy csokorra valót és terveim szerint még a héten mutatok be belőlük, mert isteniek. Meztelenség pina mutatás kivételével van, és meg kell hagyni, a melleik is szuperek.

Nagyon bírom a puha talpaikat, és a cuki érdeklődő arcukat, ahogy élvezik, hogy másoknak is tetszik a lábikójuk, vagy a talpacskájuk. Azért van az oldalon egy-két nagyon gázos csaj, akinek gombás a körme, vagy bőrkemis a talpa, fiatal kora ellenére is. De persze nem ezekből válogattam a galériát. Hanem egy isteni természetes tinicsajt akinek csodás elég nagy (42-es) lábacskái vannak. A csaj neve Lisa és egy napig csak nyalnám egyfolytában a talpait. Sajnos a melleit nem mutatja meg a 22 éves német puncika.

A bejegyzés trackback címe:

https://footfet.blog.hu/api/trackback/id/tr9214842178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása